Selecteer een pagina

Over ons

over auxilium

Auxilium is in 2020 opgericht door drs. Reg van Vugt. Hij heeft een bedrijfseconomische opleiding, aangevuld met projectmanagement, kwaliteitsmanagement en beschermingsbewind. Hij heeft veel ervaring in de financiële sector en als coach / opleider. Het doel van Reg met Auxilium is om mensen te helpen, te ontzorgen en te verbeteren. Met als belangrijke uitgangspunten om dit vanuit gelijkwaardigheid, wederzijds vertrouwen en gezamenlijk te doen. 

Auxilium biedt hulp aan mensen die niet zelf hun geldzaken kunnen regelen, dat doen we via (beschermings)bewindvoering. Daarnaast kunnen we helpen bij het inzichtelijk maken van uw geldzaken door (financieel) overzicht te creëren en / of budgetcoaching aan te bieden. 

We ontzorgen klanten bij hun particuliere belastingzaken, zoals de belastingaangifte of nemen hun administratie uit handen. Het verzorgen van de administratie doen we voor zowel particulieren als bedrijven, zoals ZZP-ers en kleinere MKB-ers.

Auxilium leidt ook mensen op. We begeleiden studenten op het gebied van kwaliteitsmanagement, projectmanagement, (bedrijfs)economie, management & organisatie en / of tijdens hun stageperiode.

Wij bieden hulp aan mensen die niet zelf hun geldzaken kunnen regelen, dat doen we via bewindvoering of budgetcoaching.

Reg van Vugt, eigenaar

Neem contact op

Adres

Postbus 88
5066 ZH Moergestel

Telefoon

013 – 203 21 95